Peshqir i butë për fytyrën

5,00

Ka gjendje

Ka gjendje

Shto ne Wishlist
Shto ne Wishlist

one size xx cm and xx cm

Kategori:

Përshkrim

Një peshqir i mirë, i plotë dhe i pastër është thelbësor për eksfolimin e butë, parandalimin e acarimit dhe ruajtjen e higjienës.

Peshqiri Béu ndihmon në heqjen e qelizave të vdekura të lëkurës, thith ujin e tepërt pa fërkim të ashpër dhe minimizon rrezikun e akneve duke parandaluar transferimin e baktereve dhe yndyrës.

Seti i plote beu

Seti i plote beu