Njihu me kompletin perfekt
për ritualin e kujdesit ndaj fytyrës.

Ky komplet është kryefjala e duhur
e rutinës së kujdesit të një mashkulli.

Në këtë kuti do të zbulosh përbërësit më të mirë,
për më të mirët.

Njihu me kompletin perfekt
për ritualin e kujdesit ndaj fytyrës.

Ky komplet është kryefjala e duhur
e rutinës së kujdesit të një mashkulli.

Në këtë kuti do të zbulosh përbërësit më të mirë,
për më të mirët.

Krenaria e një mashkulli BÈU është pushteti i tij!
Njihu me kompletin perfekt për ritualin e kujdesit ndaj fytyrës.
Ky komplet është kryefjala e duhur e rutinës së kujdesit të një mashkulli.
Në këtë kuti do të zbulosh përbërësit më të mirë,
për më të mirët.
Peshqiri fytyres
Historia jonë po shkruhet ende. Lindëm si një ide dhe tanimë jemi krenarë të të njohim me përkrenaren tonë të parë. Ky komplet është po aq i veçantë sa qëllimet pas tij.
Kremi i syve
Shkume larese
Krem hidratues
Peshqiri fytyres

Historia jonë po shkruhet ende.
Lindëm si një ide dhe tanimë jemi krenarë
të të njohim me përkrenaren tonë të parë.
Ky komplet është po aq i veçantë sa qëllimet pas tij.

Shkume larese
Kremi i syve
Krem hidratues
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
img-text
PRODUKTET TONA VIJNË ME QËLLIME DHE REZULTATE TË QARTA.

Bèu bën fuqinë.

Brenda 4-6 javësh përdorimi të vazhdueshëm, vihet re:
Lëkurë më e pastër
Sipërfaqe më e hidratuar
Teksturë më e njëtrajtshme
Reduktim të skuqjeve dhe njollave
Vetëbesim më bindës

Bli Tani

Dhurata Perfekte

Kutia me Ritualin e Pushtetit është dhuratë ideale!
Në brendësi të saj do të gjesh 3 produktet tona të vendosura me kujdes në një mbushje elegante velvet.
Ky kombinim e bën kutinë aq tërheqëse sa dhe praktike.

Shënim: Kjo kuti duhet t’i dhurohet vetëm një mashkulli me pushtet!

dhurata

Dhurata Perfekte

Kutia me Ritualin e Pushtetit është dhuratë ideale! Në brendësi të saj do të gjesh 3 produktet tona të vendosura me kujdes në një mbushje elegante velvet. Ky kombinim e bën kutinë aq tërheqëse sa dhe praktike. Shënim: Kjo kuti duhet t’i dhurohet vetëm një mashkulli me pushtet!

BLI RITUALIN E PUSHTETIT
image-text
image-text
5/5

Pyetje të bëra më shpesh

Po, produkti ynë shkon kudo ku ka shqiptarë, pavarësisht vendndodhjes. Ne ofrojmë shërbimin me dërgesë në të gjithë Ballkanin.

Në momentin që bëhet një porosi, do të vijë një email ose mesazh verifikues ku të njoftojmë se porosia ështe konfirmuar.

Çdo porosi brenda Shqipërisë është me shërbim dërgese falas. Porositë brenda shtetit vijnë brenda 24-48 orëve.

Për porositë nga Kosova, kostoja e shërbimit me dërgesë ështe 7 euro. Porositë në Kosovë vijnë brenda 3-6 ditëve.

Kostoja e shërbimit me dërgesë në Maqedoni është 10 euro. Porositë në Maqedoni vijnë brenda 3-6 ditëve.

Aktualisht, ne veprojmë vetëm me para në dorë (cash), në momentin kur produktin e sjell pranë jush korrieri.